Politika zasebnosti

Nazadnje posodobljeno 21. avgusta 2023
Datum začetka veljavnosti 21. avgust 2023

Ta Politika zasebnosti opisuje politike Društva Daruj, so.p., Tabor 5a, Cerknica, Si 1380, e-pošta: pomoc@poplave.si, telefon: 041 797 307 o zbiranju, uporabi in razkritju vaših podatkov, ki jih zbiramo, ko uporabljate našo spletno stran ( https://poplave.si ).

(servis”). Z dostopom do storitve ali njeno uporabo soglašate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših podatkov v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti. Če se ne strinjate z istim, vas prosimo, da ne dostopate do storitve in je ne uporabljate.
Ta pravilnik o zasebnosti lahko kadar koli spremenimo brez predhodnega obvestila in bomo spremembo objavili . Spremenjeni pravilnik bo začel veljati 180 dni od objave spremenjenega pravilnika, vaš nadaljnji dostop ali uporaba spletne strani po tem času pomeni, da se strinjate s spremenjenim pravilnikom o zasebnosti. Zato priporočamo, da občasno pregledate to stran.

Podatki, ki jih zbiramo:
O vas bomo zbirali in obdelovali naslednje osebne podatke:

  • Ime
  • E-naslov
  • Mobilni telefon

Kako uporabljamo vaše podatke:
Podatke, ki jih zbiramo o vas, bomo uporabili za naslednje namene:

  • Zbiranje povratnih informacij strank
  • Podpora
  • Informacije o administraciji
  • Upravljajte naročila strank

Če želimo vaše podatke uporabiti za kateri koli drug namen, vas bomo vprašali za soglasje in bomo vaše podatke uporabili šele, ko prejmemo vaše soglasje in nato samo za namen(e), za katere soglasje podelimo, razen če od nas zahteva, da storimo drugače. pravo.

Hramba vaših podatkov:
Vaše osebne podatke bomo hranili pri nas od 90 dni do 2 let po tem, ko uporabniški računi ostanejo nedejavni, ali toliko časa, kolikor jih potrebujemo za izpolnjevanje namenov, za katere so bili zbrani, kot je podrobno opisano v tem pravilniku o zasebnosti. Določene podatke bomo morda morali hraniti dlje časa, kot je vodenje evidenc/poročanje v skladu z veljavno zakonodajo ali iz drugih zakonitih razlogov, kot je uveljavljanje zakonskih pravic, preprečevanje goljufij itd. Preostali anonimni podatki in združeni podatki, ki vas ne identificirajo (neposredno ali posredno), se lahko hranijo za nedoločen čas.

Vaše pravice:
Odvisno od veljavne zakonodaje imate morda pravico do dostopa in popravka ali izbrisa svojih osebnih podatkov ali prejemanja kopije vaših osebnih podatkov, omejitve ali nasprotovanja aktivni obdelavi vaših podatkov, prosite, da delimo (prenesemo) vaše osebne podatke. podatke drugemu subjektu, preklic kakršnega koli soglasja, ki ste nam ga dali za obdelavo vaših podatkov, pravico do vložitve pritožbe pri zakonskem organu in druge pravice, ki so lahko pomembne v skladu z veljavno zakonodajo. Za uveljavljanje teh pravic nam lahko pišete na pomoc@poplave.si. Na vašo zahtevo bomo odgovorili v skladu z veljavno zakonodajo.
Od neposrednega trženjskega komuniciranja ali profiliranja, ki ga izvajamo za namene trženja, se lahko odjavite tako, da nam pišete na pomoc@poplave.si.
Upoštevajte, da če nam ne dovolite zbiranja ali obdelave zahtevanih osebnih podatkov ali prekličete soglasje za obdelavo le-teh za zahtevane namene, morda ne boste mogli dostopati ali uporabljati storitev, za katere so bili vaši podatki potrebni.

Piškotki itd.
Če želite izvedeti več o tem, kako jih uporabljamo in o vaših izbirah v zvezi s temi tehnologijami sledenja, si oglejte naš pravilnik o piškotkih.

Varnost:
Varnost vaših podatkov je za nas pomembna in uporabili bomo razumne varnostne ukrepe, da preprečimo izgubo, zlorabo ali nepooblaščeno spremembo vaših podatkov pod našim nadzorom. Vendar pa glede na inherentna tveganja ne moremo zagotoviti absolutne varnosti in posledično ne moremo zagotoviti ali jamčiti za varnost vseh informacij, ki nam jih posredujete, in to počnete na lastno odgovornost.

Pooblaščenec za pritožbe / varstvo podatkov:
Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede obdelave vaših podatkov, ki so na voljo pri nas, lahko pošljete e-pošto našemu uradniku za pritožbe na naslov društvo Daruj, socialno podjetje, Tabor 5a, Cerknica, e-pošta: pomoc@poplave.si. Vaše pomisleke bomo obravnavali v skladu z veljavno zakonodajo.